Mensen hebben andere mensen nodig om mens te kunnen zijn.

Onze Visie

Het Adriano Huis heeft als uitgangspunt dat ieder mens gelijkwaardig is en dat ieder mens waardevol is.
Met deze lange ervaring binnen de zorgwereld gaan wij een innoverende beweging maken om wel aan deze zorgvraag te kunnen voldoen. Hierin gaat Het Adriano Huis buiten de gebaande paden treden en ”out of the box” denken. Hierbij gaan wij vooral onze bewoners Het normale leven laten ervaren. Wij zijn van mening dat er bij veel van onze zorgvragers naast een intensieve zorgvraag, vooral een erkenningsbehoefte ligt. Deze erkenningsbehoefte komt voort uit de vele verhuisbewegingen die deze cliënten vaak achter de rug hebben.
Het normale leven ervaren begint bij het boeken van successen hoe klein ook. Als de focus gelegd word op deze successen zal ieder mens de waardering voelen en daardoor de groei ervaring beleven.
Onze-bewonersweb
Ieder mens is op zoek naar erkenning “er toe doen” in zijn of haar leven. Het Adriano Huis vindt dat elk mens waardevol is en deze waarde kenmerkt zich door naast de mensen te gaan staan in plaats van erboven of ervoor. Naast elkaar zodat de mening van de mens gehoord kan worden en niet van boven opgelegd wordt of dat de weg voor je uitgestippeld wordt door voor hem of haar uit lopen.
Voor mensen is liefde hetzelfde als zuurstof, ieder mens heeft liefde nodig. Een arm om je schouder een luisterend oor of gewoon een vriendelijke groet. Binnen Het Adriano Huis zijn, erkenning, waardering en liefde een begrip en op deze wijze willen we aan zorg ”een diepere” betekenis geven.

Uw zorg onze passie Contact

Het Adriano Huis

Visie

Mensen hebben andere mensen nodig om mens te kunnen zijn.

Missie

Niet Boven, niet onder, niet achter en niet voor. Wij staan naast de Bewoners.

Ons Aanbod

Het Adriano Huis, je hoeft er niet geboren te zijn om er te willen wonen

Strategie

Anders Denken Anders Doen!

1

Veilig thuis

20

luxe appartementen

26

gepassioneerde medewerkers

24/7

deskundige ondersteuning

Anders Denken Anders Doen!