Anders Denken Anders Doen!

Anders denken, Anders doen!

Het Adriano Huis is een variabele, verschillende vormen van specialisatie en differentiatie van verschillende disciplines. Naast reguliere intramurale zorgverlening aan het behandelen, behandelen en counseling van specialisaties op het gebied van verslavingszorg, autisme, crisisinterventie en zinvolle dagbesteding naar zorgverleners.

Het Adriano Huis biedt uitstekende persoonlijke begeleiding en behandeling aan een ras cognitief / emotioneel gedrags- en orthopedagogisch kader, gebaseerd op de Triple-C methodologie. De hulp wordt aangeboden in de vorm van zorgprogramma’s en dagprogramma’s die specifiek zijn customized op de bewoner. Het aanbod is gericht op het gericht. De persoonlijke begeleiding, is ereenvoudig met elkaar in overeenstemming, kan worden opgelost.

Het Adriano-huis biedt persoonlijke begeleiding binnen een veilige priv√©omgeving. De leefomgeving is truth that can be supervisory managed of the assisted en third party. De partners zijn partners in het begeleiden van fysieke gezondheidszorg, sociale veiligheid en andere sociale partners. Goede samenwerking en een optimale aansluiting van begeleidingsprogramma’s zal uiteindelijk een positief effect hebben op de mogelijkheden van de bewoner.

Het Adriano Huis wil een lerende, innovatieve, dynamische organisatie zijn die nauw samenwerkt met andere expertisecentra in Nederland.Het Adriano Huis is een aantrekkelijke werkgever en investeert ook in de zorg voor zijn werknemers

De medewerkers zijn betrokken bij de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van het pakket. Het is de kracht van de medewerkers van Het Adriano Huis en de belangrijkste goede arbeidsomstandigheden (permanente beharing) en een positieve benadering.
Het Adriano Huis is een resultaatgerichte instelling waar, met behulp van een gecertificeerd kwaliteitssysteem, het systematisch en cyclisch (tweemaal per jaar) wordt gemeten in hoeverre de misstallen leidt tot het gewenst effect en de processen waar nodig worden aangepast.

Uw zorg onze passie Contact

Het Adriano Huis

Visie

Mensen hebben andere mensen nodig om mens te kunnen zijn.

Missie

Niet Boven, niet onder, niet achter en niet voor. Wij staan naast de Bewoners.

Ons Aanbod

Het Adriano Huis, je hoeft er niet geboren te zijn om er te willen wonen

Strategie

Anders Denken Anders Doen!

1

Veilig thuis

20

luxe appartementen

26

gepassioneerde medewerkers

24/7

deskundige ondersteuning